Janicsák Veca elvált és megküzdött a méhnyakrákkal

Forrás: -
válás Janicsák Veca méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Janicsák Veca. Elvált férjétől, Jancsó Ábeltől, és az utóbbi években több súlyos betegséggel is meg kellett küzdenie.

Janicsák Vecánál 2020-ban méhnyakrákot diagnosztizáltak, majd autoimmun betegség is kialakult nála, és mélyvénás trombózisa is lett.

"Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani" - mondta a Glamour magazinnak az énekesnő.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy több párkapcsolati probléma után a válás mellett döntöttek:
"Az elmúlt két évben megtanultam elfogadni a segítséget, megtanultam letenni bizonyos terheket. Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (...) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.