Perel a Tinder-csaló testőre: azt állítja, nem volt Leviev bűntársa

Forrás: ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios -
Simon Leviev Tinder-csaló Simon Leviev testőre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte napok alatt a nézettségi lista élére ugrott a Netflixen a Tinder-csaló című film. Főszereplője egy bizonyos Simon Leviev, aki milliárdosnak adja ki magát, és szerelmet hazudva csal ki többmillió dollárt nőktől. A jelenleg Izraelben élő férfi - egy rövid börtönbüntetés után - azóta is szabadlábon van, sorra teszi fel luxuséletéről tanúskodó képeit az Instagramra. A film végi bejátszásból kiderült, hogy beperelné az alkotókat, most azonban úgy tudni, nem ő, hanem a testőre terelte jogi útra az ügyet. 

A film készítői megpróbálták Levievet is szerepeltetni a dokuban, ám ő később erre egy Insta-sztoriban úgy reagált, hogy nemsokára ő is nyilvánosság elé tárja a saját verzióját.

"Köszönöm a támogatásotokat! El fogom mondani a sztorit az én szemszögemből is a következő napokban, ha kitaláltam, hogyan tehetem ezt meg a lehető legjobban, tiszteletben tartva önmagam és a történetben szereplő más személyeket is. Addig is kérlek titeket, hogy tartsátok nyitva a szíveteket és az elméteket!" - írta.

Forrás: ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios

Ahogy Leviev, úgy a filmben gyakran megjelenített testőre, Peter is szabadlábon van, és a Ladbible információi szerint úgy döntött, beperli a Netfixet. Ügyvédjével, Joanna Parafianowicz-cal az az álláspontjuk, hogy a filmből arra lehet következtetni, hogy Leviev bűntársa volt, ők pedig azt állítják, hogy erről szó sincs.

A pert arra építik, hogy Peter a filmmel elvesztette az anonimitását és bűnözőként szerepeltetik, ezért ettől kezdve valószínűleg soha senki nem alkalmazza majd testőrként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.