Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy luxushotelben romantikáztak Valentin-napon

Forrás: Life TV -
Várkonyi Andrea Valentin-nap romantika Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly szeptemberben mondta ki a boldogító igent Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, akik a Valentin-napot egy gyönyörű hotelben ünnepelték.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatára tavaly tavasszal derült fény, de a pár egészen áprilisig várt a hivatalos bejelentéssel. "A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok" - mondta akkor az egykori műsorvezető, azóta pedig a fényűző esküvőt is megtartották. Szeptember végén mondták ki egymásnak a boldogító igent, a lagziról pedig egyre több dolog derült ki, például az, hogy hatalmas tűzijáték is volt a menyegzőn. A pár azóta nem sokat szerepelt, ám mint kiderült, a szerelmesek napját ők is megünnepelték. A Blikk olvasója szúrta ki őket egy elegáns hotel éttermében.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy hotelben Valentin-napoztak Forrás: Life TV

"Épp a mai este, február 14-én, Valentin-napon a párom meglepett egy vacsorával a Four Seasons Hotelben. Amikor már végeztünk a vacsoránkkal és felálltunk az asztalunktól, pár méterre egy ismerős kellemes női hang ütötte meg a fülem, amint azt mondja: Lőrinc. Ekkor lettem figyelmes Várkonyi Andreára, amint Mészáros Lőrinc kezét fogja egy kétszemélyes asztalnál. Nyilván ők is itt ünnepelték meghitten a Valentin-napot" - írta a szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.