Szexuális erőszakkal vádolják a magyar edzőt: otthonában abúzálta a gyerekeket

Forrás: Shutterstock -
szexuális erőszak molesztálás bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális erőszakkal vádolnak egy 35 éves pécsi futballedzőt. A férfi 2017. augusztusától egy dél-baranyai település sportegyesületénél dolgozott. Később kiderült, 2018. és 2019. években három gyermekkorú sértett sérelmére több alkalommal is szexuális cselekményt végzett. Most a Pécsi Ítélőtábla másodfokú tanácsa előtt folytatódott az eljárás az ügyében. 

Az edzőt a gyerekek és a szülők is szerették, ugyanis számos közösségi programot szervezett tanítványainak. Kirándulni, túrázni vitte őket, de volt hogy otthonába hívta a gyerekeket palacsintázni vagy videójátékozni. Ez utóbbi programoknál abúzálta a gyerekeket - írja a Blikk.

A Pécsi Törvényszék a vádlottat 3 rendbeli, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért 6 év szabadságvesztésre ítélte. Az eljárás 2022. március 22. napján a perbeszédek megtartásával folytatódik.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.