Tizenkét évig fogalma sem volt az asszonynak arról, hogy papíron elvált a férjétől

Forrás: Shutterstock -
házasság válás tárgyalás aláírás Rachpal és Kewal Randhawa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban furcsa ügy miatt ült össze a bíróság: egy asszony 12 év után szembesült azzal, hogy a törvény előtt már nem házas, sőt, akire férjeként tekintett, annak évek óta már más a felesége. 

Rachpal és Kewal Randhawa 1978-ban házasodtak össze a berkshire-i Slough anyakönyvi hivatalban, de évekkel később eltávolodtak egymástól, így 2009-ben úgy döntöttek, hogy különválnak útjaik - írja a DailyMail.

Ennek ellenére különböző családi eseményeken továbbra is férj és feleségként jelentek meg. Bár pletykálták, hogy Randhawa úrnak új családja lehet, az asszony nem hitt a szóbeszédnek.

Forrás: Shutterstock

Később az asszonyt hideg zuhanyként érte, amikor megtudta, hogy férjével törvényesen már 12 éve nem férj és feleség. Sőt, Randhawa úr újraházasodott 2011-ben.

Kiderült, hogy az asszony aláírását meghamisították, és ezért nem tudott a válási eljárásról. Ennek fényében a bíróság semmissé tette a válást, és a férfi új házasságát is.

Válásokból sajnos a sztárvilágban sincs hiány. A napokban adtunk hírt arrról, hogy 41 év után válik az ABBA együttes tagja, Björn Ulvaeus és második felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.