Meglepő eredmény: Ezt állítja a háziorvos a covidos betegekről

járvány orvos koronavírus megbetegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak kedvence lett Dr. Mangó Gabriella, háziorvos, aki humoros bejegyzéseivel próbálja a koronavírus miatt kialakult pánikot enyhíteni.

A doktornő szívesen válaszolt a kérdésekre, így sokak az ő ajánlásaival gyógyultak ki a betegségből - írta a Metropol.

„Egy kedves hölgy azután érdeklődött, hogy a körülbelül hét napos, sokszor oltott, valószínű omikronos férje enyhe fejfájásán, fáradékonyságán, a közérzetén hogyan tudna segíteni – lehet, hogy már fáradt voltam, vagy nehéz MINDIG orvosnak lenni – a következőt válaszoltam: Ha a férjemet kérdezné, ő azt mondaná, hogy kis szilvapálinka, ha szintén őt, akkor még azt is mondaná, hogy több szex. Ha engem kérdeztek... lehet, hogy a férjemnek igaza van, de... bélflórajavítás, szerves szelén, szerves cink... az is segíthet... a fentiek után" – írta humorosan Dr. Mangó Gabriella.

A doktornő a korábbi hét összegzését is leírta a vírussal kapcsolatban:

"A hét összegzése:

A covidos tüneteket mutató betegek száma a múlt héthez képest kb 25-30%-kal csökkent.

Akiket pcr-re leadtunk a héten, ők mind pozitívak lettek.
Jelentkeztek már a postcovid tünetek is, szédülés, nehézlégzés, vérnyomásingadozás, csillapíthatatlan refluxos tünetek, elhúzódó köhécselés. Kruppos gyerekekről nem írtatok, viszont a bőrtünetesek száma több lett./ ilyenkor tejfehérjementesség és protexin candies plusz, mert a D-vitamin hiány mellett a candidiázis is népbetegség. -a D-vitamin-hiányról köv. posztban majd saját tapasztalat/
Szóval alapvetően megnyugtatóan zajlott, csendesedett a munka. Naponta most csak 60 beteg. Akik betegek, sokan nagyon rosszul vannak, láz, fejfájás, izomfajdalom, légszomj normál oxigénszinttel, szédülés, hasmenés, hányás, de mindannyiunk tűrőképessége más. Van, akit kicsit sem ver le a lábáról, van, aki fekszik, kel.
Tartsatok ki! Itt a tavasz. Remélem, már rosszabb nem lesz!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.