Tóth Gabi őszintén vallott arról, hány egyéjszakás kalandja volt az életében

Forrás: sajtoszoba.tv -
Tóth Gabi házasság Krausz Gábor egyéjszakás kaland szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit az egész ország egy extravagáns, mindig pezsgő előadónak ismeri, ám az énekesnő a való életben sokszor teljes más arcát mutatja. Korántsem él olyan kicsapongó életet, mint azt gondolják róla.

Tóth Gabi tavaly nyáron nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Sokat bántották az emberek amiatt, hogy fellépett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, amelyet tavaly Budapesten rendeztek meg. A támadássorozat és az őt ért bántások miatt lefogyott, és félt az emberektől.

Az énekesnő azonban már maga mögött hagyta a nehéz hónapokat, és igyekszik helyette a szépre és a jóra emlékezni. Ezekről is beszélt Palik László műsorában, ahol Gabi meglepő vallomással sokkolta az őt kérdezőket. Az extravagáns előadónak ugyanis sosem volt egyéjszakás kalandja.

Már nem vágyik arra, hogy mindenki szeresse Forrás: sajtoszoba.tv

– mondta Gabi, aki elárulta, hogy mostani férjével, Krausz Gáborral 12 évvel ezelőtt már találkoztak. A sztárséf meg akarta hívni az énekesnőt egy italra, de Gabi kisurrant a mosdóba és lelépett a helyszínről. Az élet mégis összehozta őket, még ha erre egy évtizedet várniuk is kellett.

A beszélgetés során Gabi elmondta azt is, hogy a magánéletében teljesen más ember, mint a tévében, és megérti, ha sokakat zavar vagy irritál az ő személyisége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.