"Az a meghurcolás, amit én ezért kaptam..." - Tóth Gabi félt az emberektől az Eucharisztikus Világkongresszus után

Forrás: Facebook, Tóth Gabi -
Tóth Gabi félelem Eucharisztikus kongresszus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elmondta, hogyan érintették őt a támadások, amiket azért kapott, mert fellépett Ferenc pápa szentmiséje előtt az Eucharisztikus Világkongresszuson.

Tóth Gabit óriási megtiszteltetés érte, amikor felkérték, hogy énekeljen Ferenc pápa szentmiséje előtt az Eucharisztikus Világkongresszuson. Ez azonban hatalmas port kavart. Gabi rengeteg beszólást és bántást kapott, amire egy interjúban reagált, de azt végül letiltotta. Most a Palikék világa Youtube-csatornán mondta el, hogyan érezte magát akkor.

Forrás: Facebook, Tóth Gabi

"Minél több támadást kaptam, annál több szeretetet is. Rengetegen jönnek a koncertjeimre. Ez a nyári időszak nagyon nehéz volt, amikor a pápa előtt énekelhettem. Az a meghurcolás, amit én ezért kaptam (...). Álmomban nem gondoltam volna, hogy így meghurcolnak. Voltak kemény időszakok. nagyon lefogytam, nagyon féltem az emberektől" - mondta Gabi. Hozzátette, hogy ez a tapasztalat erősebbé tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.