Papucsban és köntösben indult útnak a hároméves Emma: a rendőrök találtak rá az út szélén

megszökött Románia óvodás rendőrség sétálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Emmára vasárnap reggel találtak rá a rendőrök, amikor papucsban, köntösben, hátizsákot cipelve baktatott az út szélén. Később kiderült, bátyja után indult, hiszen ő is iskolába akart menni.

A hároméves kislánynak óriási szerencséje volt, hogy amikor vasárnap elindult otthonról, két rendőr állt az útjába. A járőrök meglátták az út szélén pizsomában, papucsban, hátizsákkal baktató kislányt, és értesítették kollégáikat az esetről.

Emma azt mondta, iskolába szeretne járni, mint a bátyja, ezért indult el otthonról. A rendőrök rögtön beültették a kocsiba, hogy megkeressék a szüleit. Mint kiderült, a kislány a szobájában játszott, amikor egyszer csak fogta magát, és elindult testvére után, arról pedig fogalma sem volt, hogy a kisfiú nem iskolába ment, hanem az apjukkal a városba, hiszen vasárnap nincs iskola - írja a Maszol.

Tavaly év végén adtunk hírt arról a négy éves kislányról, aki a szülei sátrából tűnt el, és csak három hét után került elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.