Közel három hét után került elő a négy éves kislány, aki a szülei sátrából tűnt el: itt találtak rá

sátor keresés eltűnés eltűnt kislány szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  A négy éves Cleo eltűnése 18 napig tartotta lázban Ausztráliát, a kislány a szülei sátrából tűnt el. Szerencsére a történet vidám véget ért, a kis Cleo ugyanis épségben előkerült.

Közel három hét keresés után szerdán épségben megtalálták a rendőrök a 4 éves Cleo Smith-t, aki október 16-án tűnt el nyom nélkül egy elszigetelt óceánparti kempingből Ausztráliában -írja a CNN cikke alapján a Blikk. A kislány hálózsákjával együtt tűnt el szülei sátrából, minden nyom nélkül. A rendőrség közel három hét keresés után egy Carnarvon városban lévő házban, egy szobában találtak rá Cleóra, aki teljesen egyedül volt.

– idézi a CNN Col Blanch helyettes rendőrfőnököt, aki maga is részt vett a mentőakcióban.

Az üggyel kapcsolatban egy 36 éves férfit vettek őrizetbe, aki korábban nem ismerte a családot. Az édesanya vallomásából az derül ki, hogy kislányát október 15-én, vacsora után tette le aludni, majd hajnali fél 2-kor arra ébredt, hogy vizet kér tőle. Reggel 6-kor, amikor a kislány húga is inni szeretett volna, a gyerek már nem volt a helyén.

A kis Cleot valószínűleg elrabolták, de szerencsére a kislány jó egészségi állapotban került elő. Az üggyel kapcsolatban a héten még egész biztosan további részletek látnak majd napvilágot.

Ez is érdekelhet: Koncertre indult és eltűnt, 23 évvel később egy folyóban találták meg a terhes nőt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.