Így néz ki most Görbe Nóra: 65 évesen kezdett új életet a Linda sztárja

kaland Új élet nyugdíj utazás Görbe Nóra Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Linda volt a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar sorozata. Az akciódús krimi olyan mély nyomot hagyott a nézőközönségben, hogy sokan ma is csak Lindának hívják a főszereplőt megformáló színésznőt, Görbe Nórát.

Nóra az ezredfordulóig több filmben és tévésorozatban is feltűnt a Linda mellett, az elmúlt két évtizedben azonban nem nagyon láthattuk a képernyőn. Visszavonult és magánéletéről is ritkán nyilatkozik. A legutóbb hat éve cikkeztek róla sokat az újságok, ugyanis tíz év házasság után elveszítette a férjét, aki hosszú betegség után hunyt el.

A 65 éves színésznő a tragédia után szinte új életet kezdett és sorban vág bele az új kalandokba. Tavaly ősszel egy ismeretlen férfi hívására másodjára is elutazott Srí Lankára, ami eredetileg egy spontán és rövid utazásnak indult, végül egy hónapokig tartó kaland lett belőle.

– mesélte a színésznő a HOT! magazinnak, aki életében először nem volt ott fia születésnapján, és kihagyta a karácsonyi, valamint szilveszteri ünnepséget is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.