Elengedte elhunyt férjét Görbe Nóra

Fotó: Polyak Attila - Origo -
gyász India Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga mögött hagyja a múltját Görbe Nóra. A színésznő Indiában nyaralt két hetet, ahol egykori férjével, a 2016-ban elhunyt dr. Ormos Péterrel töltötték előnászútjukat.

A színésznőnek régi vágya volt visszatérni az országba, így most, egyedül meg is tette.

„Eredetileg erre az útra szerettem volna menni novemberben, de későn láttam meg a hirdetést, így Srí Lanka után India csak most, márciusban következett. Napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt voltam Goán, még nagy boldogan tervezve az esküvőnket, úgynevezett előnászúton. A sors fintora, hogy ugyanazon a napon indult a repülő, mint akkor " - kezdte mesélni.

A színésznő azt is elárulta, hogy Srí Lankán szembenézett a gyásszal, Indiában pedig megtörtént a lelki elengedés is.

Ez egy nagyon érzékeny téma. Azt kell mondjam, hogy a gyászterápia nagyobb része gyorsan lezajlott Srí Lankán, tehát a probléma lelki része megszűnt. Itt, Indiában pedig megvolt az elengedés is.

A színésznőre jó időszak vár. Fotó: Polyak Attila - Origo

„Számomra a legérdekesebb személyes momentum az utazás alatt a pálmalevél olvasás volt. Érdekelt, jelentkeztem, és nem is bántam meg. Elemezték az ujjlenyomatokat, és elmondták életem elmúlt szakaszait és következő éveimet, jellememet és személyiségemet. Nagyon érdekes volt mindezeket hallani egy szvámitól.

Annyit elmondhatok, hogy nagyon pozitív lesz a következő pár évem, minden tekintetben jelentős javulást jelez" - osztotta meg Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.