Így néz ki az ország Lindája, vagyis Görbe Nóra 65 évesen: elképesztő formában van

Linda (sorozat) Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra betöltötte a 65. életévét, és még most is elképesztő formában van. Nem akar senkinek megfelelni, és mindenáron szerepelni sem. Élvezi az életét. 

Görbe Nórát a Linda című sorozatban ismerte meg az ország, akkor zárta mindenki a szívébe, ahol azóta is különleges helyet foglal el. A színésznő betöltötte a 65. életévét, és elképesztő formában van. Nem akar senkinek megfelelni, és mindenáron szerepelni sem.

"Mára sikerült egy elvárásmentes életet kialakítanom" - mondta a Best Magazinnak a színésznő, aki élvezi az életét, ugyanis szép környezetben lakik, és jó emberek veszik körül. Azt is elárulta, vállalna-e bármilyen szerepet, ha felkérnék rá. "Ha lenne olyan szerep, ami értéket képvisel, elvállalnám, de mindenáron már nem akarok szerepelni" - mondta Görbe Nóra, aki 2016-ban vesztette el férjét, és egy külföldi utazás kellett ahhoz, hogy lezárja a gyászt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.