Utastársa pornót nézett a repülőn, ezért az első osztályon kötött ki

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
repülő pornó Tiktok utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Melanie Schofield megosztotta egyik repülős élményét a TikTokon. A lány arra lett figyelmes, hogy a mellette ülő utas pornót néz, ezért panaszt tett, így áthelyezték az első osztályra. 

A TikTok videóban csakis a tapasztalatát osztotta meg, és elmesélte, hogyan járt az egyik repülőútja során.

"Amikor egy öregember, aki mellett a repülőn ülsz, repülőgépes pornót kezd el nézni, akkor szólsz a légiutas-kísérőnek, és máris az első osztályon utazol" - írta a videóban, amit már megnézett fél millió felhasználó és több mint 100 ezer ember kedvelt. Melanie Schofield a történtek után olyan sokkos állapotba került, hogy 10 percen keresztül nem tudta abbahagyni a sírást.

@a1iengir1

only cried for like ten minutes so we’re gucci

♬ Material Girl (Bass Boosted) - Saucy Santana

A személyzet először nem tudta, hogyan orvosolja a problémát. Melanie nem érezte magát biztonságban, ezért végül átültették az első osztályra.

"Az egész repülés alatt feldúlt és rémült voltam. De hálás vagyok, hogy a légiutas-kísérők segítettek nekem, hogy ki tudjak kerülni ebből a nem biztonságos helyzetből" - nyilatkozta később a lány.

A videógyártók a szórakoztató tartalmak mellett szeretnek bizarr videókat is készíteni. Legutóbb az egyik népszerű influenszerről látott napvilágot egy gusztustalan videó, egy másikon pedig egy édesanya azt mutatta meg követőinek, hogy félig nyers steakkel eteti féléves kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.