Kiakadt az internet népe: félig nyers steakkel eteti féléves kislányát ez az anya

Forrás: Thinkstock -
terhesség csecsemő videó etetés Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Harley félig nyers steakkel eteti féléves kislányát. Az anyuka azt vallja, hogy a gyermeknek azt kell ennie, amit megkíván. 

Egy édesanya, Katie Harley félig átsütött steaket adott féléves gyermekének. Elmondása szerint a kislány imádja a húst, ezt pedig egy TikTok videóval bizonyította is. A felvételen látható, hogy Eliza milyen jóízűen majszolja a marhahúst - írja a Mirorr.

@mrskatieharley people loooove giving parenting advice to people who didn’t ask #momlife#momsoftiktok#baby#babydindin♬ Major Bag Alert (feat. Migos) - DJ Khaled

Katie engedi, hogy a gyermeke válasszon ételt magának. A kislány így szerette meg a gránátalmás turmixot és a joghurtot is.

Az édesanya nevelési elveit nem sokan osztják, rázúdult az internet népének haragja.

"Imádom a közepesen átsütött steaket, de biztos, hogy ez a legjobb étel egy babának? Még a terhes nők sem fogyaszthatják!" - írta felháborodva az egyik kommentelő.

Korábban is írtunk hasonlóan sokkoló esetről, amikor egy ukrán édesanya pálinkát adott újszülött gyermekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.