Orosz-ukrán háború menekültek Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbert és Rubint Réka már az orosz-ukrán konfliktus kirobbanásakor is segített a menekülteken, egy kamionnyi élelmet juttattak el az Ökumenikus Segélyszervezethez. Az életmódtanácsadó most arról beszélt, hogy másképp is segítene, hosszú távú munkalehetőséget kínál az ukrajnai menekülteknek.

"Amióta kitört ez a háború, rettentő rosszul alszom. Éjfélig híreket olvasok, aztán hajnali ötig alszom; akkor kipattan a szemem és megint a híreket kezdem pörgetni a telefonomon, nézem, hogy mi történt az éjszaka, figyelem az euró-árfolyamot... Mostanában gyakorlatilag csak ezek körül forognak a gondolataim" – nyilatkozta a Borsnak Schobert Norbi és hozzátette, hogy ahhoz, hogy munkát adjon másoknak, a franchise-rendszerben működő boltok tulajdonosainak a beleegyezése is kellett.

Forrás: TV2

"Az Update egy összetartó közösség, mindenki vevő volt az ötletemre. Ahogy a hirdetésben is írtam, a krízishelyzetre való tekintettel nem szükséges kereskedelmi szakképesítés az állások betöltéséhez, ellenben tisztességes fizetésre számíthatnak, valamint be is tanítjuk őket" - mondta el a fitneszguru.

"Két éve úgy érzem magam, mint egy rémálomban, amiből lehetetlenség felébredni. A világjárvány, a koronavírus, a sztrók, aztán most ez a háború... A családban történt veszteségekről nem is beszélve. Soha nem hittem volna, hogy valaha oltásért fogok sorban állni, ahogy azt sem, hogy egy háború küszöbén állunk majd itt, Európa szívében" – tette hozzá.

Az orosz-ukrán háborúról cikkeinket ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.