Szem nem marad szárazon: bejárta a világot az ukrán menekült kisfiú videója

óvoda kisfiú Spanyolország Orosz-ukrán háború menekült Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több millióan látták azt a felvételt az interneten, ami egy ukrán kisfiú első ovis napján készült Spanyolországban, Madridban. A kicsik hihetetlen szeretettel fogadták új csoporttársukat.

A rövid videón az látható, ahogy az óvónő bemutatja a kisfiút a többi gyereknek. Ők azonnal körégyűlnek, és többször is megölelik. A kisfiú először nem tudja mire vélni a helyzetet, de pár pillanat múlva már boldogan mosolyog.

@denis.on22#ukразом#україна#іспанія ♬ nhạc nền - Chill Uot Lofi

A kisfiú édesanyjával és három hónapos kistestvérével menekült el az ukrajnai háború elől Madridban élő rokonaikhoz. Az édesapa nem tarthatott velük, őt már nem engedték ki az országból, harcolnia kell - írta a Daily Mail.

Nem ez az ukrán kisifú az egyetlen, akinek a videója bejárta a világot: egy kislány az óvóhelyen énekelte el a Jégvarázs betétdalát.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos cikkeinket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.