Holttestet találtak egy csepeli lakásban - borzasztó szag áradt ki a kulcslyukon

Forrás: Shutterstock -
szomszéd holttest Csepel rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik szomszéd értesítette a rendőrséget, miután figyelmes lett a lakásból áradó szagra.

Holttestet találtak egy lakásban Csepelen, a Mars utcában. A hatvan év körüli férfi már napokkal korábban elhunyhatott. Egy, éppen a kutyáját sétáltató szomszéd a férfi ajtaja előtt elhaladva lett figyelmes a borzasztó szagra, majd miután hiába kopogtatott, értesítette a rendőrséget - írja a Blikk.

illusztráció Forrás: Shutterstock

"Tegnap a postás kopogott sokáig az ajtaján, de már akkor sem nyitott ajtót. Én ma épp a kutyámmal haladtam el a lakás előtt, amikor észrevettem, hogy a kulcslyukon átszűrődik valamilyen elmondhatatlanul erős bűz. Szörnyű dolog ez, épp a közelmúltban ment nyugdíjba" - mondta a szomszéd. "Nem voltunk közelebbi viszonyban, de mindig mindenkinek szívesen köszönt. Régóta betegeskedett, az egyik szomszéd vásárolt neki. Szörnyen megdöbbentnek érzem magam."

A rendőrség tájékoztatása szerint idegenkezűség nem merült fel, és megállapították, hogy a férfi már napokkal korábban elunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.