Halotti koszorú az évfordulós ajándék: 25 évesen lett özvegy az ukrán katona felesége

Oroszország halál Ukrajna özvegy háború Orosz-ukrán háború koszorú orosz ukrán háború házassági évforduló ukrán katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja tart már az orosz-ukrán háború. A harcok elől emberek milliói menekültek el eddig és ez a szám napról napra tovább nő. A katonai támaszpontok mellett a civilek lakta városokat, területeket is bombázza az orosz hadsereg, és senki sem tudja pontosan, mennyien veszítették eddig az életüket.

Megrendítő és dühös hangvételű posztot írt az egyik ukrán katona özvegye. A fiatal nő azt szerette volna, ha mindenki megismeri a férjét, aki számára a legcsodálatosabb ember volt a világon. Közös jövőjüket tervezték, sokat beszéltek arról, milyen elviselhetetlenek lesznek majd öregen és azt is tudták, milyen lesz majd a gyermekeik szemének a színe.

A háború azonban elragadta Irina Sushkovától a férjét. A nő mindössze 25 évesen lett özvegy, és a közelgő, első házassági évfordulójukra halotti koszorút kellett vennie elhunyt párjának.

– írta férjéhez szóló bejegyzésében Irina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.