Botrány az Oscar-gálán: Chris Rock elárulta, tesz-e feljelentést Will Smith ellen

pofon Oscar-gála Oscar-díj Chris Rock Will Smith Jada Pinkett-Smith feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith élő adásban húzott be egyet Chris Rocknak, amiért a komikus elsütött egy rossz viccet a feleségével kapcsolatban.

Ilyen még talán sosem történt az Oscar történetében: Will Smith behúzott egyet Chris Rocknak, mert az a felesége kopaszságán viccelődött. Will Smith felesége először 2018-ban tett említést arról, hogy olyan betegségben szenved, amitől kihullik a haja. Most ismét előjött a kór, és egy ideje csak kopaszon látható a színésznő.

A botrányról készült felvételek azóta az egész világot bejárták:

Mivel erőszakról van szó, felmerült a lehetősége annak, hogy Chris Rock feljelentést tesz Will Smith ellen. Ám a Los Angeles-i rendőrség a Variety megkeresésére elmondta, hogy a komikus egyelőre nem kívánja jogi útra terelni a történteket.

A rendőrség ennek ellenére utánanézett az incidensnek, és jelezték, hogy amennyiben Rock meggondolná magát, vizsgálatot indítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.