Révész Sándor családja fontos ígéretet tett Zalatnay Saroltának

Life TV -
Zalatnay Sarolta agyvérzés Révész Sándor Révész Sándor állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Révész Sándor családja azt ígérte Zalatnay Saroltának, hogy azonnal szólnak neki, amint látogatható állapotba kerül az énekes. 

Révész Sándor március 16-án jelentekezett be videóüzenetben Facebook-oldalán, amelyből kiderült, hogy agyvérzést kapott. Első felesége, Zalatnay Sarolta most beszámolt arról, hogy van a Generál és a Piramis frontembere.

Zalatnay Sarolta Life TV

"Szerencsére már azért sokkal jobban van" – mondta Zalatnay Sarolta a Borsnak. "Mozog a kisujja, jár, ahogy tud, és az intenzív osztályról kiengedték, rehabilitáción van. Ezen felül sajnos nem tudok sokat róla. A család azt kérte, hogy kíméljük és ezért nem is tudtam még találkozni vele. Van egy ilyen dolog a fiúkban, amikor nincsenek a legjobb formájukban, akkor nem igazán akarnak találkozni volt szerelmeikkel, volt feleségeikkel. Azt akarják, hogy erősnek lássák őket. Ő is ilyen. Szerencsémre a család megígérte, hogy egyből szólni fognak, ha Sanyi látogatható állapotba kerül. Addig is nem tehetek mást, ülök és várok, hogy mikor gyógyul meg annyira, hogy ott lehessek mellette."

Az énekes beszédközpontját szerencsére nem érintette a baj, így az orvosok szerint megvan az esély a teljes felépülésre. Azt is tudni lehet, hogy felesége gyors reakciója mentette meg Révész Sándor életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.