"Nagyon küzdelmes napokat élek meg" - stroke miatt került kórházba Révész Sándor - Videó

betegség Révész Sándor stroke sztrók küzdelem kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Révész Sándor Facebook-oldalán szerda délután egy videóüzenet jelent meg, amiben az énekes a kórházi ágyán fekve üzen rajongóinak.

A Piramis egykori énekese, Révész Sándor nemrég egy rövid videóval jelentkezett be közösségi oldalán. A posztból kiderült, hogy a zenész hétfőn kórházba került stroke-kal.

"Most már merünk reménykedni; a jelek szerint az állapota nem romlik, inkább javul, és az orvosok szerint a sérült funkciók helyreállíthatóak.

Hála istennek, időben került jó kezek által jó kezekbe; a kórházban mindent megtesznek érte. Jobb oldalát érintette az agyi katasztrófa, a beszédközpontot nem. A derűért, optimizmusért, humorérzékért és háláért felelős területek is tökéletesen működnek. A közeljövőre tervezett és mindannyiunk által nagyon várt életút-esteket a történtekre való tekintettel el kell halasztanunk"

- áll a posztban, amelyben megköszönik a 400 ágyas pécsi klinikának a figyelmet, szakértelmet és emberséget, a rajongóknak és barátoknak pedig a gyógyító energiákat.

Március elején Zámbó Jimmy testvére, György kapott sztrókot, és került kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.