Exatlon Hungary All Star luxus Dominika Dominikai Köztársaság Monoki Lehel Gelencsér Timi Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary korábbi riportere visszatért a forgatás helyszínére, hogy testközelből nézhesse végig a sportreality véghajráját.

A gyönyörű modell videóban mutatta meg, milyen meseszép helyen tölti mindennapjait a Dominikai Köztársaságban. A luxusapartman kellemes és világos, a berendezések tökéletes harmóniában vannak a falak színével. A konyha és a nappali egy légtérben található, ahonnan pazar kilátás nyílik a kerti medencére, a pálmafákra – írja a Bors.

Gelencsér Timinek nem akárki a szomszédja. A mellette lévő épületben az Exatlon Hungary műsorvezetője, Monoki Lehel lakik. A modell azonban nem pihenni érkezett Dominikára, hanem dolgozni, ő is szerephez jut az Exatlon utolsó adásaiban. A szabadidejében napozik és fut, hiszen az aparmantól egy ugrásra található a Karib-tenger partja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.