Otthagyta szerelme a TV2 népszerű sztárját

TV2 Gyenesei Leila Monoki Lehel Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Gyenesei Leila két hónap után kislányával utazott szerelme, Monoki Lehel után Dominikára. A nyaralás véget ért, így újra búcsúznia kellett a szerelmespárnak egymástól.

Az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője még decemberben utazott Dominikára a forgatás miatt. Arra Lehel nem is számított, hogy párja, Leila utána repül majd, hogy személyesen adja át szerelmének a születésnapi ajándékát - írja a Blikk.

A három hetes nyaralás véget ért, így ismét búcsúzik egymástól a két műsorvezető.

„Még egy utolsó pillantás a tengerre, a színekre, az itteni életre, aztán hamarosan már egy szép emlék lesz mindez. Örülök, hogy megtörtént, minden perce csodás volt ennek az útnak"

A műsorban egyébként nemrég derült ki, hogy a héten mindenképpen a bajnok Virág Andrisnak kell párbajoznia. Az, hogy kivel kell megvívnia Andrisnak a játékban maradásért, a mai adásban fog kiderülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.