"Esélye sem lehetett a túlélésre" - megszólalt a mindszenti vonatbaleset egyik áldozatának testvére

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
vonatbaleset testvér Mindszent áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki teljesen összeomlott a családban.

Tragikus vonatbaleset történt Mindszentnél: egy kisteherautó hajtott a sínekre a vasúti átjáróban, az érkező vonat pedig elsodorta a járművet. A borzalmas balesetről videó is készült, melyen látható, hogy nem a vonat vezetője hibázott. A kisteherautó hét utasa közül öten meghaltak a helyszínen. A Blikknek megszólalt az egyik áldozat, István testvére.

Teljesen összeroncsolódott a kisteherautó Forrás: MTI/Rosta Tibor

"Építőipari munkát végeztek régóta, Nagyfára indultak dolgozni korán reggel. Én hamarabb elmentem reggel itthonról, előző este beszéltem utoljára a testvéremmel. Az interneten láttam egy képet a balesetről, megismertem az autót, így tudtam meg, mi történt. Mindig a sofőr háta mögött ült István, esélye sem lehetett a túlélésre" - mondta Márk.

"Imádtunk együtt horgászni, a napokban is éppen erre készültünk, de ez már nem valósulhat meg. Korábban még egy saját tiszai faladikot is építettünk együtt. A szüleinkkel azonnal a helyszínre siettünk, de már nem engedték, hogy elbúcsúzzunk tőle. Nem mehettünk be a lezárt területre, pedig szerettem volna még utoljára látni őt. Édesanyánknál már kétszer volt az orvos a történtek óta, mindenki teljesen összeomlott a családban" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.