Újabb tragikus vonatbaleset történt: személygépkocsi hajtott a szerelvény elé Sárvár és Porpác között

Forrás: shutterstock -
vonatbaleset halál Sárvár Porpác
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehervonattal ütközött össze egy személygépkocsi csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál. A helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, - várhatóan kora délelőttig - szünetel a vonatforgalom Sárvár és Porpác között.

Egy autó a sárvári vasútállomásra behaladó tehervonat elé hajtott az átjáróban. Az ütközéskor a fény- és félsorompó jól működött, tilos jelzést mutatott a közút felé. Sárvár és Porpác között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Felhívták a figyelmet, hogy a Celldömölk és Szombathely között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

A police.hu oldalon azt írták, hogy a balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés továbbra is rendőri forgalomirányítás mellett zajlik a balesettel érintett útszakaszon - írja az MTI. A napokban Mindszentnél is történt egy halálos vonatbaleset, akkor öt ember vesztette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.