"Fejbe lőtték, megcsonkították, megkínozták" - holtan találta férjét az ukrán asszony

holttest bucsai mészárlás Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ukrán asszony korábban elmenekült otthonából, majd amikor visszatért, hogy megkeresse a férjét, már csak a megcsonkított holttestét találta meg.

Tanya Nedashkivska férjét keresve tért vissza vissza a bucsai otthonába, miután megtudta, hogy orosz katonák letartóztatták. Amikor belépett otthona kertjébe, már csak a tengerésztiszt férje holttestét találta meg. A férfi maradványai rettenetes állapotban voltak, a nő Vaszil Ivanocsot csupán a nadrágjáról és a cipőjéről ismerte fel.

"A teste hideg volt. Fejbe lőtték, megcsonkították, megkínozták" – mondta Tanya a brit Metro-nak.

"Fejbe lőtték, megcsonkították, megkínozták" - holtan találta férjét az ukrán asszony - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Bucsában már 280 embert temettünk el tömegsírokban. Ezeket az embereket mind lelőtték, megölték, tarkón lőtték" – mondta Anatolij Fedoruk polgármester.

Az orosz védelmi minisztérium azonban cáfolta a híreket, ők úgy gondolják, egyetlen bucsai lakos sem szenvedett el erőszakot az orosz csapatok által.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.