Fiatal lány holttestét találták meg az út szélén: a rendőrség a lakosság segítségét kéri

dreamstime -
halál holttest rendőrség áldozat segítség ismeretlen holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18-24 év közötti nőt gázolt el egy autós a 44-es főúton. Az áldozat ismeretlen, azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. április 6-án 21.30 órakor a 44-es főúton Kunszentmárton irányából Kecskemét felé egy autós a kivilágítatlan úton későn vett észre egy gyalogost, akit elütött. A nő a helyszínen meghalt.

dreamstime

A 18-24 év körüli, kb. 160 cm magas, enyhén molett testalkatú áldozatnak rövid, 4-5 cm hosszú, kissé hullámos, sűrű, fekete haja van, orra széles, arca kerek, szemöldöke vastag - írja a police.hu.

Az elhunyt fekete trikót, fehér pulóvert, és egy világosszürke, kapucnis, cipzáras H&M márkájú pulóvert és sötétszürke, Retro feliratú melegítő nadrágot viselt. Lábán 40-es méretű fekete színű, de fehér talpú, fűző nélküli szövet sportcipő volt.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen női személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-560-610 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy tárcsázza 112-es segélyhívó számot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.