"Akkora lelki traumának éltem meg" - Fenyő Iván életét autóbalesete változtatta meg

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fenyő Iván trauma autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Ivánnak 15 évvel ezelőtt változott meg az élete egy autóbaleset után. Eldöntötte, hogy nem rombolja tovább magát. 

Fenyő Iván tizenöt évvel ezelőtti autóbalesetének köszönheti a mostani énjét, amely radikálisan különbözik attól, ahogyan huszonnyolc éves koráig viselkedett. Maga sem tagadja, hogy volt miben fejlődnie.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"2007-ben volt a balesetem, ott kezdődött minden. Egy karcolás nélkül megúsztam, mégis , hogy rájöttem: radikálisan változtatnom kell az életvitelemen. Abbahagytam a bulizást, az alkoholt és saját magam rombolását" – meséli Iván a hot!-ban.

A színész ezután hónapokra elutazott a világ több országába is, hogy filozófiákat, szellemi utakat tanulmányozzon, valamint, hogy ezek által megismerje önmagát, tanuljon és válaszokat keressen. Iván erről is beszámol a friss hot!-ban, és arról is, hogy miért járt közel öt évig hetente pszichoterápiára. A hot!-ot megtaláljátok digitális formában is ezen az oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.