Holttestnek hitték, valójában egy guminőhöz hívták a halottkémet

szexjáték halottkém próbababa holttest rendőrség eltűnés guminő Ariana Taylor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Indiana államban található Gary városának rendőrsége vasárnap közleményben tudatta, hogy holttestet találtak a településen. A hír futótűzként terjedt, ugyanis néhány nappal korábban nyoma veszett egy helybéli anyukának, Ariana Taylornak.

Az eltűnt családanya rokonai azonnal a helyszínre utaztak, mivel biztosra vették, hogy a nő holttestét találták meg a rendőrök. Az egyenruhások nem nyúltak a maradványokhoz, hanem megvárták a halottkémet. A szakértő viszonylag hamar megállapította, hogy nincs ok a pánikra, ugyanis nem holttestre, hanem egy guminőre bukkantak.

Azt hitték, hogy az eltűnt édesanya holttestét találták meg (Illusztráció) Forrás: Thinkstock

Arianát továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség, miután autóját hátrahagyva eltűnt. A családtagok szerint a nő pénztárcája, mobilja és kulcsai is eltűntek, miközben az autóhoz közel megtalálták Ariana véres ruháit és ékszereit. A gary-i rendőrség kutyákkal is átkutatta a helyszínt, de nem találtak Arianára utaló nyomokat – írja az NBC Chicago.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.