Bizarr: egy boncmester elárulta, mi történik a halottak testékszereivel

Forrás: Shutterstock -
halál boncmester halott hulla testékszer kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egymillió követője van a TikTokon Gerald Ledfordnak, aki boncmesterként dolgozik. A férfi a videóiban igyekszik megválaszolni követői kérdéseit, és bizarr dolgokat mesél.

A férfit nemrég arról kérdezték, mit csinálnak az elhunytak piercingjeivel. A kommentelők leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy kiveszik, vagy bent hagyják az ékszereket a boncolás előtt - szúrta ki a 24.hu.

-vágta rá Gerald, aki arról is beszélt, hogy a nyelvből minden esetben kiveszik a testékszert, az orrból, a fülből vagy az intimebb részekből viszont nem.

Az oldalon fellelhető videók közül egy másikban arról beszél: sosem tudja előre, hogy az adott napon hány boncolást kell végezniük, ugyanis van, amikor egyáltalán nem dolgoznak, máskor pedig egy percnyi szabadidejük sincs. Volt olyan napja, hogy nyolc embert kellett boncolnia.

Gerald egy további videójában szó esik arról is, hogy miután valaki meghal, óránként 1-2 fokot hűl a teste, így teljesen normális, ha valaki a halála után még meleg, az alábbi videóban pedig elmondja, igaz-e, hogy az emberek összecsinálják magukat, miután elhunytak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.