Esküvőre készül az életfogytiglanra ítélt csantavéri bérgyilkos

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
esküvő házasság életfogytiglan gyilkos börtön csantavéri bérgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021-ben két gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélte a csantavéri mészárosként elhíresült férfit első fokon a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett határozatával. D. Csabára a rácsok mögött talált rá a szerelem.

Tavaly nyáron mi is hírt adtunk a csantavéri halálosztóról, aki 15 oldalas levelet írt magáncellájában. D. Csaba nevéhez több, egyelőre megoldatlan gyilkosság is fűződik, és ő ütötte le a soroksári futónő megölésével vádolt R. Szilvesztert.

D. Csabát tavaly jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, többek között V. László meggyilkolásáért. A férfi szeptemberben torkon szúrta magát, így akart végezni magával, ám azóta nagyot fordult vele a világ, ugyanis rátalált a szerelem.

Szigeti Mónikát úgy ismerte meg a bérgyilkos, hogy olvasott róla egy cikket, majd küldött neki egymillió forintot, hogy visszavásárolhassa az otthonát. Így indult a kapcsolatuk, ami azóta egyre mélyebb -írja a Blikk.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Két tárgyalására is elmentem, ahol személyesen köszöntem meg a támogatását. Ezután levelezni kezdtünk, majd rendszeresen telefonálunk is egymásnak. Nagyon erős érzelmi kötődés alakult ki közöttünk, hamarosan meg is látogatom őt"

– mesélte Mónika a lapnak.

– magyarázta az asszony, aki nem tartja igazán gyilkosnak a párját, mivel (mint magyarázza) nőkkel és gyerekekkel nem végzett, csak más bűnözőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.