"Elérni is lehetetlen" - Koós János özvegyéért nagyon aggódnak a barátai

Dékány Sarolta özvegy Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már három éve, hogy Koós János elhunyt, özvegye azóta elzárkózik a nyilvánosság elől. A barátai aggódnak érte.

Koós János három évvel ezelőtt távozott az élők sorából, halála mindenkit megrendített. Özvegye, Dékány Sarolta megszakította a kapcsolatot a legtöbb barátjával, sokan aggódnak érte.

Koós János özvegyéért aggódnak Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Már jó ideje nem beszéltünk. Hosszú évekig ugyanaz volt a telefonszáma, de megváltoztatta, gondolom, jó oka volt rá. Csak remélni tudom, hogy Saci jól van, és kívánni, üzenni is ennyit tudok neki. Jó egészséget, boldogságot és szeretetet küldök neki" - mondta a Blikknek Medveczky Ilona.

"Én is csak a hírekből tudok mindent. Olvastam, hogy nincs jól szegény, nagyon aggódom érte" - mondta Sas József özvegye. "A férjem, Jóska és János nagyon jóban voltak, ahogy mi is Sacival. Úgy tudom, szinte senkivel nem tartja a kapcsolatot, visszavonultan él a lányához közel. Saci is gyászol, akárcsak én. Mindenkire máshogyan hat, ha elveszíti a társát, ő a magányt választotta. Örülnék, ha beszélhetnék vele, de valamiért úgy döntött, magában tartja az érzéseit" - tette hozzá.

"Jani halála után Saci beburkolózott, elérni is lehetetlen. Nem tudom az új számát, és a közösségi oldalakon sincs fent. Nagyon szerettem Jánost és persze, a feleségét is, sajnálom, hogy megszakadt a kapcsolatunk. Nem akarok erőszakos lenni, de azért jó lenne tudni, hogy van. Úgy tudom, a lánya a közösségi oldalon keresett neki gyógytornászt, ápolót, remélem, talált jó szakembert, mindenesetre aggasztó, hogy milyen állapotban lehet Saci... A feleségem, anyósom miatt nekem is meg kellett küzdenem ezzel, de szerencsém volt, remélem, Rékának is lesz. Egy biztos, bízom abban, hogy Saci boldog. Engem bármikor hívhat" - árulta el Poór Péter.

"Anyukámról nem nyilatkozom, de jól van, köszönöm" - mondta Koós Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.