Ez várható az országra a héten: így készülj!

Forrás: Image Source/© Image Source, all rights reserved./Leland Bobbe -
eső felhő tavasz napsütés Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobb lesz az idő a következő napokban, de esőre, záporra is fel kell készülnünk. 

Kedd
A többórás napsütés mellett délutántól délnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől nyugaton már zápor, zivatar is kialakul. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél élénkülhet meg. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szerda
Délnyugat felől több hullámban számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Délutántól délen, délnyugaton szakadozhat fel a felhőzet. Északnyugaton lehet tartós eső. 12 és 19 fok között változik a hőmérsékket, északnyugaton lesz a leghűvösebb. Az északi szél többfelé lesz erős.

Forrás: Image Source/© Image Source, all rights reserved./Leland Bobbe

Csütörtök
Északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen várható napsütés. Eleinte a déli és a keleti tájakon még előfordul záporeső. Élénk marad az északias szél. 15-20 fok valószínű.

Péntek és szombat
Sok napsütésre van kilátás fátyol-és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. A délies szél mérsékelt marad. Kellemes tavaszi idő valószínű 16-21 fokos maximumokkal - olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.