"Krisztián eddig nem fizetett" - Hódi Pamela elárulta, hogy Berki nem utalt eddig gyerektartást

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela gyerektartás Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnak visszamenőleg is egy jelentős összeget kellene fizetnie a gyerektartásra, de egyelőre még nem utalt.

Bíróság elé vitte kislányuk felügyeleti jogát Hódi Pamela. Eredetileg lemondott a gyerektartásról, de mivel Berki Krisztián felrúgta a kettejük között megkötött alkut, úgy döntött, döntsenek erről a kérdésről is. A határozat végül kimondta, hogy Berkinek havonta 80 ezer forintnyi gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia.

Berki Krisztián még nem fizetett gyerektartást Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Az eredeti megállapodásban lemondtam a gyerektartásról, egy forintot sem kértem volna Krisztiántól, ám amikor felrúgta az alkut, akkor úgy határoztam, hogy döntsön a bíróság belátása szerint ebben a kérdésben" - mondta korábban az ügyről Pamela. Berki azonban még nem fizetett.

"Nem akarok hazudni, igaz, hogy Krisztián eddig nem fizetett. Ennél többet nem tudok mondani. A bíróság döntött, az ítélet jogerős" - mondta a Blikknek Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.