Kóbor-Deme Zsóka Kóbor János kegyelet megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor-Deme Zsóka az Omega Facebook-oldalán szólította meg férje rajongóit. 

"Kedves Rajongók!
Ezúton szeretném értesíteni azokat, akik szeretnék leróni tiszteletüket drága férjem sírjánál, hogy születésnapja alkalmából május 17-én 13 és 17 óra között a Szent István Bazilika altemploma megnyitja kapuit mindenki előtt. Köszönettel: Kóbor-Deme Zsóka" - írta az özvegy, aki tudta, hogy férjének nagyon sokat jelent a közönsége.

"Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, és nem hittem, hogy ez valaha is változna. De nem kerülhetem ki. A megismerkedésünk óta a nyilvánosság előtt éltük az életüket, így kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Mostanra pedig az idő is elérkezett rá. A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre. Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel, aki műveivel – nem is akárhogyan – beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotását pedig itt hagyta nekem, ő Lénácska. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment" - nyilatkozta a minap a Story magazinnak Zsóka.

Az Omega frontembere tavaly decemberben hunyt el. Hamvait kétfelé osztották, így beteljesítve végakaratát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.