Megszólalt Berki Krisztián barátja: ezzel a betegséggel küzdött a kétgyermekes édesapa

Forrás: -- -
Peter Sramek egészségügyi állapot Berki Krisztián halála Berki Krisztián cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 éves korában péntek hajnalban érte a halál a kétgyermekes médiaszemélyiséget, Berki Krisztiánt. Egy közeli barátja most elárulta, hogy milyen egészségügyi gondokkal küzdött a médiaszemélyiség.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja Berki Krisztián halálának körülményeit, de mivel a lakásban kábítószergyanús anyagot találtak, nyomozás is indult. A megrázó tragédiával kapcsolatban Zacher Gábor is megszólalt: elárulta, hogy a testépítéshez használt szerek is vezethetnek szívproblémához, némelyik hosszú távú használata növeli a szívleállás kockázatát.

Peter Šrámek nem akart hinni a fülének, mikor meghallotta, hogy Krisztián távozott az élők sorából.

"Nem találok szavakat. Sírtam, mikor értesültem arról, mi történt"

– nyilatkozta a Borsnak az énekes, aki közös forgatások során ismerte meg a celebet és egyből megtalálták a közös hangot.

"Rengeteget beszélgettünk magánéleti dolgokról, miután kikapcsoltak a kamerák. Rendes ember volt. Teljesen mást mutatott a médiában, mint amilyen valójában volt" – mondta Šrámek, aki fél éve beszélt utoljára Krisztiánnal.

"Egészséges volt, bár ha forgattunk, többször lement a vérnyomása, és valami gond volt a cukrával is. De nem úgy nézett ki, mint akinek baja lenne. Először azt hittem, álhír, hogy meghalt. Teljesen össze vagyok zavarodva"

– mondta megtörten az énekes.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.