29 éves az amerikai nő, és már kilenc gyermeke van

élet szülő család anya nehézség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyiszor hallják a nők, hogy otthon lenni a gyerekekkel nem nehéz és nem is munka. Valójában igazán kemény feladat.

Egy amerikai nő 29 éves, és nemsokára megszületik a kilencedik gyermeke. Mindig is nagy családra vágyott, neki is hat testvére van.Yalancia Rosarionak nyolc fia van, így sose unatkozik, a legnagyobb, Jamel 12 éves, a legkisebb, Gimani pedig csak öt hónapos- írja a Sun.

TikTok csatornáján Yalancia azt próbálta megértetni, hogy miért nem könnyű főállású anyaként otthon lenni a gyerekekkel. A nő egyébként a család mellett a saját vállalkozásában dolgozik.

"Az emberek szerint főállású anyának lenni nem lehet olyan nehéz. Próbálj egyszerre könyvelő, játszótárs, titkárnő, mosónő, házvezetőnő, terapeuta, tanár, szakács, sofőr és ápolónő lenni" - meséli a videóban a nő.

A közösségi médiában népszerű Yalancia viszont nemcsak támogató, hanem kritikus kommentekkel is gyakran találkozik.

Sokan azzal vádolják őt és a férjét, hogy csak a gyerekek után járó támogatások és adókedvezmények miatt vállalnak ennyi gyereket. De olyan gonosz kérdéseket is írnak neki, mint :"hallottál már a fogamzásgátlóról?", vagy "hány apuka van?"

Mégis azt mondja, sokkal több a pozitív üzenet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.