Kiderült, mivel foglalkozik Flipper Öcsi eltitkolt fia: ezzel keresi a kenyerét

Forrás: Origo -
eltitkolt gyerek család Flipper Öcsi sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flipper Öcsi 14 éve hunyt el, de nem enyhült sem a család sem a rajongók gyásza. A zenész május 29-én ünnepelte volna a 60. életévét, sírjánál emlékeztek meg róla. Természetesen eltitkolt fia, Tamás is ott volt, akit Flipper Öcsi családja teljesen befogadott.

Flipper Öcsi már 14 éve elhunyt, a rajongók és a család azonban sosem feledik el a zenészt. Május 29-én lett volna 60 éves, sírjánál emlékeztek meg róla. Eltitkolt fia is ott volt, akiről kiderült, nem követi apja nyomdokait, civil szakmát választott, habár gitározni ő is szokott.

Flipper Öcsi eltitkolt fiát befogadta a család Forrás: Origo

"Van otthon több gitárom, játszom is rajtuk. Magamtól tanultam, sosem jártam tanárhoz, úgy tudom, édesapám is így sajátította el minden tudását. Én - vele ellentétben - nem vágyom színpadra, nem tudom elképzelni, hogy zenész legyek. Nem szeretem a felhajtást magam körül. Egy étteremben dolgozom szakácsként, nagyon szeretem ezt a munkát. Most jött el az a pont, amikor életemben először egyedül élek, ezt is nagyon szeretem. Most nincs párom, nemrég szakítottunk a kedvesemmel, de remélem, hamarosan megtalálom a társamat" - mondta a Blikknek Tamás. Flipper Öcsi édesanyja pedig arról számolt be, az eltitkolt fiút befogadta a család.

"Amikor bebizonyosodott, hogy Tomi az unokám, hihetetlenül örültem. Úgy éreztem, a fiamból itt maradt egy darab, egy kis része itt van velem. Tomival tartjuk a kapcsolatot. Mindig kérdez, szeretne minél többet megtudni az apjáról, és megismerni az egész családot. Mesélünk neki, de nem adhatjuk meg azt, amit igazán szeretne: bepótolni azt, hogy Öcsi apaként nincs mellette. Tomit megviselte, hogy a húszas éveiben tudta meg, ki az igazi édesapja, és az, hogy sosem találkozhatott vele. Emiatt még keresi a helyét a világban. Nagyon remélem, hogy sikeres és boldog lesz. Sajnos egyelőre azt látom, hogy nem találja az igazit, én bármiben ott leszek és számíthat rám, ha szüksége lesz rám" - mondta Flipper Öcsi édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.