Vallott a korábbi X-faktoros: kiderült, kapcsolatban vannak-e még ByeAlexszel

Alee X-Faktor ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nehéz körülmények közül érkezett Alee nyerte a10. X-Faktort, ByeAlex volt a mentora. Most kiderült, tartják-e még a kapcsolatot.

A 17 éves Alee nyerte meg az X-Faktor 10. évadát ByeAlex versenyzőjeként. A fiatal rapper azóta már kiadott egy botrányba keveredett dalt is, nemrég pedig egy gyereknapon lépett fel, ott mesélt arról, tartja-e a kapcsolatot egykori mentorával.

Alee nyerte az X-Faktor 10. évadát Forrás: RTL Sajtóklub/© Szabó Gábor / Gabriel Szabo/Rtl Sajtóklub

"Alexszal sokat beszélgetünk, amikor valami gáz van, mindig szól ő is, én is szólok neki, de alapvetően már nyilván nem vagyunk sülve-főve együtt. Alapból sem voltunk" - mondta a Blikknek Alee. "Beszélgetünk, ha szükségem van rá, itt van, de nem arról van szó, hogy összekötjük most az életünket" - tette hozzá nevetve. "Ez nálunk ilyen, mi ilyen kapcsolatban vagyunk" - zárta Alee viszonyuk taglalását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.