Válságba kerülhetett Onyutha Judit kapcsolata: ”Vége, valami megszakad”

Forrás: MTVA -
válság Onyutha Judit kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Onyutha Judit Facebook-oldalán tett közzé egy szomorú üzenetet, ugyan pár óra múlva törölte is a bejegyzést. A kommentelők kérdéseire adott válaszai alapján azt lehet sejteni, hogy a kapcsolata válságba került. 

Onyutha Judit - aki hosszú évekig volt a TV2 időjósa - Facebook-oldalán tett közzé egy szomorú üzenetet: "Vége, valami megszakadt". A kommentelők azonnal aggódni kezdtek, a kérdéseikre a volt tévés a következőt válaszolta: "Zoli elhagyott." A poszt azonban nem maradt sokáig elérhető Onyutha Judit oldalán, néhány óra után eltűnt - írja a Bors.

Onyutha Judit kapcsolata válságba kerülhetett Forrás: MTVA

A volt tévés és szakácsként dolgozó párja 10 éve alkotnak egy párt, ismerőseik szerint meglehetősen viharos a viszonyuk, de eddig minden nézeteltérésüket rendezni tudták. Állítólag a mostani esetet is egy veszekedés előzte meg, az időjós azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.