Horror a fodrászatban: Zsidró Tamás hólyagosra égette az ismert énekesnő fülét

Zsidró Tamás Hajas László fodrászat sérülés levágott fül horrorsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fodrászok és a vendégek legszörnyűbb rémálma vált valóra egy budai szalonban. Hajvágás közben véletlenül lecsíptek egy darabot az egyik kuncsaft füléből, és a sérülés olyan súlyos volt, hogy riasztani kellett a mentőket.

A 30 év körüli nő annyit fészkelődött a székben, hogy a fodrász egy óvatlan mozdulatnál levágott egy kis darabot a vendég füléből. A Blikk ennek kapcsán megkereste az ismert hazai sztárfodrászokat, hogy meséljék el, velük is megtörtént-e már hasonló.

Zsidró Tamás Forrás: Life TV

Hajas Lászlóval is megesett hasonló, és a több évtizedes pályafutása során ő is belecsípett már vendége fülébe, de előfordult, hogy egy darabot is levágott belőle. A szakember úgy véli, hogy sokszor ez nem is a fodrász, hanem a fészkelődő vendég hibája. A lap megkereste Zsidró Tamást is, akinek azonban sokkal durvább balesete is volt már.

Zsidró sem tagadta, hogy megsértette már vendége fülét, azonban egyszer nem ollóval, hanem a forró hajsütővel égette meg a kuncsaftot. Az eset ráadásul az ismert magyar énekesnővel, Veres Mónikával történt, Zsidró ugyanis Nika fülét égette hólyagosra hajsütés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.