Zsidró Tamásnál betelt a pohár: "Megszoktuk mi, közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet!"

Forrás: Facebook/Zsidró Tamás -
gyilkosság Zsidró Tamás vád édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt egy videó keringett az interneten, amelyben egy elkeseredett édesapa Zsidró Tamást és Hajas Lászlót okolja a lánya haláláért. Zsidró Tamás megdöbbent, mikor meglátta a videót és közösségi oldalán fakadt ki a vád miatt. Most a Story magazinnban öntött tiszta vizet a pohárba az üggyel kapcsolatban.

Hetekkel ezelőtt egy videóban fakadt ki az elkeseredett édesapa, Zsidró Tamást és Hajas Lászlót okolja a lánya haláláért. A férfi állítása szerint a gyereke a két fodrász közös bécsi szalonjában dolgozott, és kötelezővé tették, hogy adassa be a harmadik oltást, aminek következtében elhunyt.

Zsidró Tamás most a Story magazinban tisztázta a körülményeket.

Zsidró Tamásnál betelt a pohár: "Megszoktuk mi, közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet!" Forrás: Facebook/Zsidró Tamás

"Felkerestem az édesapát, és sikerült tisztázni a dolgokat. Azt mondja, a lánya 20 éve vagy Lacinál, vagy nálam gyakornokoskodott, nem emlékszik, melyikünknél. Nem vártam bocsánatot, együttérzek az apukával, pokoli lehet elveszíteni egy gyereket. De tisztáztuk, hogy Lacival nekünk ehhez az égvilágon semmi közünk, hiszen a kislány két évtizede lehetett nálunk, egyébként pedig semelyik városban nincs közös szalonunk" – kezdte a lapnak a sztárfodrász, majd elmondta: miért tartotta fontosnak, hogy ne hagyja annyiban a történteket.

"Úgy érezzük, mindennek van egy határa. És itt nem is az édesapa szavaira gondolok, hanem arra, amit a videó a közösségi hálón gerjesztett. Megszoktuk mi, közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet! Az a rengeteg gyalázkodás, és hogy kikiáltottak minket gyilkosnak, egyszerűen letaglózó volt"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.