Járdán gázoltak el egy 9 éves kislányt: a sofőr gondolkodás nélkül tovább hajtott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
cserbenhagyásos gázolás zebra Esztergom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy figyelmetlen sofőr elütött egy 9 éves kislányt, aki a földre esett. Ezután anélkül hajtott el, hogy megállt volna és segített volna neki.

Február 28-án 7 óra 40 perc körül egy fehér Volkswagen az esztergomi Bánomi útra próbált kitolatni a sportpálya mellett lévő bekötőútról, amikor eltütött egy járdán közlekedő, 9 éves kislányt.

A gyerek elesett, a sofőr pedig gondolkodás nélkül elhajtott, ahelyett, hogy megnézte volna, hogy jól van-e a gyermek.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség most azt a 17 év körüli, szőke, hosszú hajú lányt keresi, aki szemtanúja volt a balesetnek, és rákiáltott a sofőrre, hogy figyelmeztesse. A fiatal a baleset után a megsérült kislánnyal maradt és segített neki.

A rendőrség azt kéri, hogy az, aki tud valamit a tanúval kapcsolatosan, vagy ha a tanú magára ismer, jelentkezzen személyesen, vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, illetve a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.