"A gyámhatóság kergette a fiamat a halálba" - megszólalt a hétfőn meghalt hatvani kisfiú édesanyja

iskola gyámhatóság Hatvan tragédia túlsúly hatvani tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn borzalmas hír rázta meg Hatvan lakosait. A Kossuth Lajos Általános Iskola egyik tanulója ugyanis rosszul lett, kiesett a padból, és hiába próbálták a tanárok is újraéleszteni, már nem lehetett megmenteni az életét. A gyászoló édesanya döbbenetes dologgal vádolja a gyámhatóságot.

Június 13-án, hétfőn, nem sokkal az első óra előtt lett rosszul az iskola egyik hetedikes diákja, Máté. A fiú kifordult a padból, az újraélesztését pedig a tanárok kezdték meg. A helyszínre három mentőegység is érkezett, ám a szakszerű segítségnyújtás ellenére nem sikerült visszahozni az életbe a diákot. A fiú halálának körülményeit igazságügyi orvosszakértő vizsgálja, ám édesanyja tudni véli, mi vezetett a tragédiához.

Illusztráció Forrás: Facebook/OMSZ

– mondta a Nap Híre újságírójának a megtört édesanya.

Máté tiszteletére hétfőn este az iskola előtt megemlékezést tartottak, ahol többen is mécsest gyújtottak és virágot helyeztek el a bejárat közelében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.