Szívszorító: az iskola előtt búcsúztatták a hétfőn elhunyt 14 éves hatvani kisfiút

Forrás: Mediaworks -
gyász szívszorító Hatvan diák tragédia búcsúztató hatvani tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó hétre csöngettek be szinte minden iskolában. A gyerekek már fejből tudták, hogy hány tanítási nap van vissza a nyári szünetig, és izgatottan várták, hogy elérkezzen a megérdemelt szünidő. Senki sem sejthette viszont azt, hogy az utolsó pillanatban felfordul a hatvani általános iskola élete.

Hétfőn a Life.hu is beszámolt arról, hogy a Hatvan városában álló Kossuth Lajos Általános Iskola egyik tanulója életét vesztette. A 14 éves Máté hirtelen rosszul lett, majd kiesett az iskolapadból. A gyermekhez azonnal mentőt hívtak, és ezzel párhuzamosan megkezdték az újraélesztését. A kiérkező szakemberek hosszasan küzdöttek a fiú életéért, de sajnos nem sikerült megmenteniük.

Tömeg búcsúztatta a hét elején elhunyt hatvani kisiskolást Forrás: Mediaworks

A tragédia megrázta az iskolát, ahol még aznap este gyertyás megemlékezést rendeztek a fiú tiszteletére. Az épület bejárata előtt sokan összegyűltek, mécseseket és virágokat helyeztek el az ajtó közelében. A Tények beszámolója szerint a gyászolók közül többen sem bírták visszatartani patakokban folyó könnyeiket, a kis Máté rokonai pedig folyamatosan fogadták a részvétnyilvánításokat.

A szakértői vizsgálat jelenleg is zajlik, ezért még nem tudni, pontosan mi okozta a fiú halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.