A lépcsőházban próbálta megerőszakolni a fiatal lányt a férfi: a villamosról leszállva hazáig követte őt

Forrás: Shutterstock -
szexuális erőszak Budapest bíróság villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális erőszakkal vádolták meg a férfit, aki egy fővárosi villamoson nézte ki áldozatát, majd hazáig követte, ahol nekiesett.

Az eset 2021 júliusában történt, a testvérpár hajnalban együtt utazott a villamoson, ahol felfigyelt rájuk a férfi. Az erőszakolónak feltűnt az is, hogy egyikük többször elaludt az út alatt, így őt szemelte ki vágyai tárgyául.

Miután leszálltak, a testvérek külön folytatták útjukat, a férfit pedig követni kezdte kiszemeltjét: egy idő után megszólította őt és beszélgetést kezdeményezett vele.

"Ez a nő boldog lenne, ha zaklatná végre valaki" nemi erőszak zaklatás depresszió bántalmazás Forrás: Shutterstock

A nő, mikor hazaért, megpróbált elköszönni, a férfi viszont hirtelen a falhoz nyomta, és fogdosni kezdte. Megpróbált menekülni, bejutott a ház előterébe, ám a férfi követte és sikerült földre vinnie. Ezután a férfi megpróbálta megerőszakolni a nőt, aminek végül az egyik szomszéd vetett véget, aki kihívta a rendőröket, és a nő segítségére sietett.

A vádirat szerint azonban a férfinak súlyos pszichés problémája lehetett, így nem is mérhette fel a cselekménye súlyát - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.