Óriási örömhírt jelentett be Michael Schumacher családja

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
boldogság öröm kitüntetés Michael Schumacher örömhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 legendájának hivatalos közösségi oldalain jelent meg a nagy hír.

A posztok arról szólnak, hogy Michael Schumacher megkapta Németország Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb állami kitüntetését. A nagyszerű hírt az autóversenyző családja osztotta meg Schumi közösségi oldalain.

A F1-legenda 2013 óta szorul ápolásra, és bár lassan tíz éve egészen más minőségben éli a mindennapokat, nem felejtik el, hogy a világraszóló sikerei során mindig is szorosan kötődött szülőföldjéhez, és bizonyította társadalmi elkötelezettségét.

"Kevés olyan ember akad Németországban, aki úgy alakította a sportágát, ahogyan Michael Schumacher az autóversenyzést. A tehetsége és a fékezhetetlen szorgalma rendkívüli autóversenyzővé és milliók hősévé tették. Sportolóként és jó ügyek támogatójaként végzett munkája messze túlmutat hazája, Észak-Rajna-Vesztfália határain" – méltatta Schumachert a tartomány miniszterelnöke, Hendrik Würst.

Forrás: AFP/Pierre Verdy

A hivatalos ceremóniát július 20-án rendezik a kölni Motorworldben, ahol az 53 éves legenda távollétében a felesége, Corinna, és gyermekeik, Gina Maria és Mick Schumacher veszik majd át a családfő kitüntetését. A köszöntő beszédet Schumacher jó barátja, egykori Ferrari-főnöke, Jean Todt FIA-elnök mondja el - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.