"Egyáltalán nem tud járni" - kiderült a szomorú igazság Michael Schumacherről

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
síbaleset Schumacher Forma-1 Michael Schumacher baleset Ferrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan tíz éve nem láthattuk a nyilvánosság előtt a legendás autóversenyzőt, Michael Schumachert. A német világbajnok állapotáról pedig egymásnak ellentmondó hírek látnak napvilágot.

A rajongók reménykednek abban, hogy egyszer még újra láthatják majd Schumachert, a Forma-1 ikonikus alakját, azonban erre egyre kevesebb az esély. A német autóversenyző nem sokkal visszavonulása után szenvedett komoly síbalesetet, és sokáig úgy tűnt, az orvosoknak az életét sem sikerül megmenteniük.

Lassan tíz éve nem látták élőben Schumachert a rajongók Forrás: AFP/Pierre Verdy

Michael hosszú ideig kómában volt, jelenleg azonban otthonában ápolják. Egy német lap korábban azt állította, hogy olyan jól halad a hétszeres világbajnok felépülése, hogy már fel tudja emelni a karját és néhány lépést meg tudott tenni az orvosai segítségével. Az állítás viszont nem bizonyult igaznak, és Schumacher ügyvédje beperelte az újságot.

A bíróságon derült ki, hogy a német legenda egyáltalán nem tud járni. A döbbenetes és szomorú hírt maga az ügyvéd közölte, ugyanis nem szeretne hamis reményeket kelteni – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.