21 fiatal halt meg egy kocsmában szombat éjjel - többen közülük még kiskorúak voltak

kiskorú kocsma Dél-Afrika éjszakai bár szén-monoxid mérgezés kiskorú áldozat áldozat meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüleik még nem sejtették, amikor szombat éjjel elengedték gyermekeiket egy éjszakai bárba ünnepelni, hogy soha többé nem látják őket viszont. 

A dél-afrikai East Londonban bekövetkezett tragédia áldozatai a vizsgaidőszak végét ünnepelték, aminek némiképp ellentmond, hogy a 18-20 éves fiatalok között több kiskorút is találtak: a legfiatalabb csupán 14 éves volt.

A kép illusztráció. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christoph Soeder

Dél-Afrika elnöke sajnálatát fejezte ki a hozzátartozóknak, és azt mondta, a tragédiát még súlyosabbá teszi, hogy az ifjúság hónapjában történt.

A rendőrség nyomoz, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. A helyiek elképzelhetőnek tartják, hogy szén-monoxid mérgezés okozta a diákok halálát, a rendőrség azonban ezt egyelőre nem erősítette meg, találgatásokba pedig nem kíván bocsátkozni - írja a Daily Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.